FAQ- Veelgestelde vragen

En de antwoorden die jij nodig gaat hebben!

Wij gaan trouwen en kunnen wel wat hulp gebruiken! Kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen ?

Dat is zeker mogelijk! Al mijn diensten beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil jullie eerst graag beter leren kennen om te kijken of de wederzijdse klik er is voordat we besluiten de samenwerking aan te gaan.

Via het contactformulier op de contactpagina kunnen jullie een aanvraag doen voor een kennismakingsgesprek. Zodra ik het formulier heb ontvangen neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op. Het kennismakingsgesprek vind bij jullie thuis, op een externe locatie of online plaatsvinden. Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën.

Aan de hand van het gesprek stuur ik jullie een vrijblijvende offerte toe die 14 dagen geldig.

Hoelang van tevoren moeten wij contact met jou opnemen ?

De meeste bruidsparen nemen ongeveer een jaar van tevoren contact met mij op. Soms staat de datum van de bruiloft nog niet vast, omdat ze graag eerst de locatie geregeld willen hebben. Dus ook als jullie nog niet precies weten wanneer de grote dag gaat zijn kun je contact met mij opnemen. Juist dan kan ik jullie goed helpen als weddingplanner!

Is jullie datum al in zicht en wordt het net allemaal iets teveel en hebben jullie enorm de behoefte aan een weddingplanner of ceremoniemeester om je door die laatste maanden of weken heen te slepen ? Ook dan zit je goed bij mij!

Willen jullie mij als weddingplanner of ceremoniemeester bij jullie bruiloft hebben ? Neem dan gewoon zo snel als mogelijk contact op.

Het zou jammer zijn als ik op jullie dag niet meer beschikbaar ben!

Kunnen we jou ook inhuren als weddingplanner & ceremoniemeester ?

Dat is zeker mogelijk! Zodra jullie mij als weddingplanner inschakelen ben ik automatisch 12 uur lang aanwezig als ceremoniemeester op jullie dag. Extra uren nodig ? Geen probleem. Deze kunnen nog los worden bijgeboekt. 

Wat is het verschil tussen een ceremoniemeester & weddingplanner ?

Als ceremoniemeester neem ik ongeveer een half jaartje voor de bruiloft contact met jullie op om aan de laatste voorbereidingen van de bruiloft te beginnen. Ik neem contact op met jullie leveranciers, maak het draaiboek en ben het aanspreekpunt voor vragen van jullie gasten. Tijdens de dag zelf bewaak ik de tijdsplanning, ben ik het aanspreekpunt voor gasten en leveranciers en sta ik jullie bij waar nodig. Hierdoor kunnen jullie en jullie gasten optimaal genieten van jullie trouwdag.

Een weddingplanner begint vaak 1,5 jaar tot een jaar van tevoren met het plannen van de bruiloft. Bij het volledig plannen van jullie bruiloft draag ik geschikte leverancier aan, gaan we locaties bezoeken en bewaak ik het budget (indien gewenst). Als weddingplanner ben ik ook de ceremoniemeester tijdens jullie trouwdag. Bovenstaande taken horen dus ook bij het takenpakket van een weddingplanner.

Hoeveel kost een weddingplanner of ceremoniemeester ?

De kosten voor het inschakelen van een weddingplanner of ceremoniemeester hangen af van de wensen. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek ontvangen jullie een offerte op maat.

Onder het kopje diensten vinden julie de pakketprijzen die aangeboden worden. Dit zijn standaard pakketten waarin de basis zit inbegrepen.

De bedragen zijn exclusief reiskosten. Deze zijn € 0,23 cent per gereden KM vanaf standplaats Veghel.

 

Het factuur wordt betaald in termijnen:

Bij het tekenen van het contract 50% van het totaalbedrag

Een week voor de bruiloft 40% van het totaalbedrag

Een week na de bruiloft 10% van het totaalbedrag + nacalculaties (zoals reiskosten, parkeerkosten, overnachting etc.)

Kunnen we ook afwijken van de standaard pakketten ?

Afwijken van de aangeboden pakketten kan niet, mijn pakketten zijn zorgvuldig gevormd op basis van werkervaring en kwaliteit. Hierin is het alles of niet. Ik kan helaas geen half werk gaan doen, dat gaat ten koste van de kwaliteit. Mochten jullie nog extra wensen hebben buiten deze pakketten om dan is dit zeker mogelijk. Er zal dan een offerte op maat gemaakt worden.

Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Wat als je ziek bent tijdens onze bruiloft ?

Ziek zijn kan helaas altijd gebeuren, hoe vervelend het ook is. Ondanks dat ik altijd door ga tot het einde, is het soms beter toe te geven dat het niet gaat. Mocht dit het geval zijn tijdens jullie trouwdag dan zorg ik ervoor dat er een back-up aanwezig is. Ik ben aangesloten bij de BOW (Beroepsorganisatie voor weddingplanners). Hierbij zitten professionele weddingplanners aangesloten, waar ik altijd een beroep op kan doen.

Werk je met bepaalde thema's ?

Nee, iedere bruiloft is anders en uniek! Ik sta open voor alle ideeën en thema's. Laten we samen opzoek gaan naar de style die bij jullie past.

Werk je uitsluitend in een bepaalde regio ?

Nee, zeker niet! Het leuke van mijn werk als weddingplanner is dat ik op de mooiste en verste plekken van Nederland kom.

Mochten jullie in een van die, voor mij verre plekken wonen, zullen we in dat geval veel contact hebben via e-mail, whatsapp en telefoon.  

Kennismakingsgesprekken doe ik altijd wel graag persoonlijk. 

Cermoniemeester

Hebben wij een ceremoniemeester nodig ?

Professionele ceremoniemeesters hebben de ervaring en de eigenschappen die nodig om van jullie dag een onvergetelijke, zorgeloze dag te maken. De ceremoniemeester vormt het aanspreekpunt voor het bruidspaar, de gasten en de leveranciers, en is achter de schermen een echte duizendpoot voor alles wat geregeld moet worden. De ceremoniemeester begeleidt eventuele speeches en stukjes van gasten, en zorgt ervoor dat cadeaus in ontvangst worden genomen. 

In de voorbereiding maak ik een draaiboek waarin overal aan gedacht is. Denk hierbij aan een tijdsplanning die rekening houd met alle aspecten: verschillende weer scenario’s, de verschillende groepen gasten (daggasten, avondgasten)

Bruidsparen die een ceremoniemeester inhuren, kunnen zorgeloos van hun trouwdag genieten. Ceremoniemeester zijn is een enorm eervolle taak als je hiervoor wordt gevraagd, maar stiekem gaat er toch een hoop tijd en energie in zitten. Wil je hier als bruidspaar geen  vrienden/ familie mee ‘belasten’ zodat zij ook kunnen genieten als bruiloftsgast? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Weddingplanner

Hebben wij een weddingplanner nodig ?

Professionele weddingplanners hebben de ervaring en de eigenschappen die nodig zijn om alle aspecten van een bruiloft van je over te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken van leveranciers, nadenken over de tijdplanning, aanspreekpunt zijn voor leveranciers en gasten, het budget in de gaten houden en de coördinatie van de huwelijksdag zelf.

Naast het grote regelwerk, zoals het regelen van de trouwlocatie, komen er nog heel veel kleine dingen bij kijken. Denk hierbij aan een tijdsplanning die rekening houd met alle aspecten: verschillende weer scenario’s, de verschillende groepen gasten (daggasten, avondgasten)

Bruidsparen die een weddingplanner inhuren, kunnen zich volledig richten op de leuke taken van de voorbereiding. Denk aan het uitzoeken van trouwkleding, het bedenken en schrijven van de geloften, en volop genieten van de voorpret met elkaar.

Is een weddinplanner alleen voor bruidsparen met een hoog budget ?

Zeker niet! Ik heb ook bruidsparen mogen helpen die wat minder te besteden hebben. Samen kijken we waar jullie behoeften liggen om een passend pakket te maken gebasseerd op jullie wensen & budget.