Welkom, wat leuk dat jullie meer over mij te weten willen komen.

Ik ben benieuwd wie jullie zijn!

 

Hii! Ik ben Joyce, het organisatorische brein achter It's JoyMazing.

Afkomstig uit het mooie Rotterdam, maar sinds maart 2022 wonend in Noord- Brabant.

Na 3 jaar samenzijn met mijn vriend ben ik naar Brabant verhuisd, voor de liefde!

Uiteraard maakt dit voor mij niets uit, ik ben bereid door het hele land te reizen om jullie prachtige bruiloft te mogen organiseren. 

 

Hoe het allemaal begon

Afgestudeerd op het MBO, Leisure & Hospitality Executive (Toerisme). Ik heb een tijdje met heel veel plezier in het toerisme gewerkt. Vervolgens ben ik doorgegaan naar het HBO waar ik 1,5 jaar HBO management heb gedaan. Helaas bleek dat niet helemaal de goede keuze te zijn geweest voor mij. Ik ben toen goed gaan nadenken ...

Wat vind ik nu echt leuk om te doen ? 

Plannen, organiseren, creativiteit & vooral mensen helpen en blij maken!                                 En zo ben ik op het idee gekomen een opleiding te gaan volgen als weddingplanner. Ik kwam er al snel achter, hier zit ik wel op de goede plek!

'There are dreamers and planners, the planners make their dreams come true'

 

Een weddingplanner inhuren betekent niet dat jullie alles uit handen (moeten) geven, maar dat we samen aan de slag gaan om jullie een perfecte dag te bezorgen. En het leuke is ... Jullie bepalen dat helemaal zelf! Met een groot netwerk aan leveranciers heb ik er het volle vertrouwen in dat we er samen iets moois van kunnen maken. Jullie gaan genieten van de voorbereidingen, de trouwdag en daarna!

Genieten ...! Dat vind ik een mooi én belangrijk woord. Wanneer jullie niet genieten, kan het zomaar zo zijn dat jullie de trouwdag ook niet ervaren als de mooiste dag (wat het natuurlijk wel zou moeten zijn). Ik neem de stress en zorgen van jullie af, zodat jullie alles optimaal kunnen laten bezinken. Het gaat er niet om wie de mooiste, grootste of uitbundigste bruiloft heeft. Het gaat erom dat er een bruiloft komt waar jullie altijd al van gedroomd hebben. Wanneer je aan het eind van de dag getrouwd bent met de liefde van je leven, dan is alles perfect! ♥