Bloemenservice Nederland

It's a beautiful thing when a passion and a team come together.
 

Passie voor betoverende creaties

Bloemenservice Nederland is een bloemist met passie voor betoverende creaties.                                    Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bruidsbloemen, afscheidsbloemen en evenement decoraties door heel Nederland. Met een gepassioneerd team verzorgen wij per jaar vele huwelijken en evenementen in binnen- en buitenland. Daarnaast staat de december maand bij ons volledig in het teken van kerstdecoraties en de verhuur van kerstbomen aan de zakelijke markt.

 

Ons team

Wij werken met een vast team van absolute toppers en daarnaast hebben wij een mooie groep van vaste freelancers opgebouwd die wij inzetten tijdens grote evenementen of bruiloften.                  Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

 

Winnaar beste bruidsbloemist van Nederland!

https://bloemenservicenederland.nl


Make it Bloom 

Zeer ervaren en persoonlijke bloemist voor zowel verse als droogbloemen. 

 

Hoi! Ik ben Suzanne Jonker en woon samen met mijn gezin in Harderwijk. Ik heb al sinds mijn tienerjaren een relatie met mijn vriend en samen hebben wij een prachtige dochter.

 

Op mijn 16e ben ik voor het eerst in contact gekomen met de experts in het bloemenvak en heb ik mijn eerste opleiding gevolgd tot Vakbekwaam Bloemist aan AOC De Groene Welle in Zwolle. Daarna heb ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld als bloemist. Creatief gezien wilde ik nog meer en zodoende heb ik de opleiding gevolgd van Plantaardig Vormgever aan WellantCollege in Houten.       Hier hebben experts mij opgeleid tot Vakbekwaam Groenstylist en heb ik ruime kennis opgedaan op het gebied van materialen, kleuren en vormen. En zo heb ik geleerd om groter te denken.   Bloemaankleding hoe groter, hoe beter! Dit is waar mijn hart ligt, hoe creatiever hoe leuker! 

 

Specialisatie in Bruidswerk

Naast de bovenstaande diploma’s heb ik nog een specialisatie in bruidsbloemwerk, omdat bruidsbloemen zo uniek zijn en perfect moeten zijn op de grote dag vond ik deze kennis erg belangrijk. Hiervoor heb ik een speciaal certificaat behaald ‘Vernieuwend Bruidswerk’.

https://www.makeitbloomstyling.nl 


Blooming Moments

Geluk is de kunst een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt.

 

Mijn naam is Samantha Groot, een zeer gedreven en gepassioneerde jonge bloemist.                            Met mijn bloemwerk hoop ik mensen troost, liefde en inspiratie mee te geven. Elke dag met de mooiste bloemen werken, wie wilt dat nou niet?! Vanaf de basisschool wist ik het, ik wil iets met bloemen doen! Na mijn basisschool ben ik naar het Clusius College Schagen gegaan waar ik als praktijkvak bloemschikken koos. Na het voorgezet onderwijs ben ik begonnen in Alkmaar op het Clusius College en deed ik dus ook de richting Bloem & Design, in 2015 ben hier dan ook voor geslaagd en mag ik mijzelf bloemist noemen.

 
Hierna heb ik een jaar gewerkt in Amsterdam, waar ik veel van evenementen en hotel aankleding heb geleerd. Sinds 2016 werk ik bij een gezellig en leuke dorpsbloemenwinkel in Wognum.
 
Toch wilde ik mijn eigen weg bewandelen en heb ik gekozen om een eigen bedrijf te starten genaamd ‘Blooming Moments‘. Met mijn bedrijf hoop ik mensen blij te kunnen maken met mooie creaties.

 

Bruidsbloemwerk

Blooming Moments verzorgt alles op het gebied van bloemen en decoratie om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Van een prachtig bruidsboeket tot een geweldige locatie aankleding, van tafeldecoratie tot mooie boeketten in vazen alles is mogelijk. In een persoonlijk gesprek neem ik uw wensen door en zorg dat alles tot het perfecte plaatje eruit komt te zien. Prachtige kleurencombinaties, een geweldige styling en de beste kwaliteit.

https://www.bloomingmoments.nl