Make it Bloom 

Zeer ervaren en persoonlijke bloemist voor zowel verse als droogbloemen. 

 

Hoi! Ik ben Suzanne Jonker en woon samen met mijn gezin in Harderwijk. Ik heb al sinds mijn tienerjaren een relatie met mijn vriend en samen hebben wij een prachtige dochter.

 

Op mijn 16e ben ik voor het eerst in contact gekomen met de experts in het bloemenvak en heb ik mijn eerste opleiding gevolgd tot Vakbekwaam Bloemist aan AOC De Groene Welle in Zwolle. Daarna heb ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld als bloemist. Creatief gezien wilde ik nog meer en zodoende heb ik de opleiding gevolgd van Plantaardig Vormgever aan WellantCollege in Houten. Hier hebben experts mij opgeleid tot Vakbekwaam Groenstylist en heb ik ruime kennis opgedaan op het gebied van materialen, kleuren en vormen. En zo heb ik geleerd om groter te denken. Bloemaankleding hoe groter, hoe beter!                                 Dit is waar mijn hart ligt, hoe creatiever hoe leuker! 

 

Specialisatie in Bruidswerk

Naast de bovenstaande diploma’s heb ik nog een specialisatie in bruidsbloemwerk, omdat bruidsbloemen zo uniek zijn en perfect moeten zijn op de grote dag vond ik deze kennis erg belangrijk. Hiervoor heb ik een speciaal certificaat behaald ‘Vernieuwend Bruidswerk’.

www.makeitbloomstyling.nl