Your Moments fotografie

Hallo! Ik ben Myrthe, trouwfotograaf, gezinsfotograaf en portretfotograaf gevestigd in Utrecht en Amsterdam.

 

Mijn taak als fotograaf is om de liefdevolle, speelse blikken en aanrakingen tussen jullie vast te leggen, de momenten die verschijnen en net zo snel verdwijnen. Deze momenten betekenen zoveel meer dan uren geposeerde shots. Veelzeggend en gedenkwaardig.

 

Al sinds kleins af aan hou ik van foto's maken en ik rolde maar al te graag door de modder om die ene perfecte shot te krijgen van dat bloemetje. (Dit doe ik stiekem nog steeds). Ik hou van de natuur en mijn ideale bruiloft of fotosessie speelt zich daarom ook af in een natuurlijke omgeving. De groene stukjes of de bloemetjes vind ik altijd om deze in de foto met jullie te combineren en een kleurrijke resultaat waar te maken.

 

De foto's die ik creëer laat de schoonheid zien van iedereen, de connectie en vrolijkheid, maar ook de tranen, spanning en pure liefde. Een verhaal vertellen met fotografie, daar houd ik het meeste van en daarom bied ik verschillende soorten fotografie aan. Denk aan trouwfotografie, een kids fotoshoot of gezellig met de hele familie op de foto, maar ook doe ik erg graag portret fotosessies.

 

Fotografie is niet alleen mijn werk maar het is ook mijn passie. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn creativiteit mag delen met jullie. Mijn sessies zijn relaxed, leuk en comfortabel. Ik ga ervoor om de sessies helemaal naar wens te vervullen voor een persoonlijke, gedenkwaardige en betekenisvolle resultaat.

‚Äčhttps://www.yourmoments.me

 


Kelly van Rooijen fotografie

Wacht niet op het perfecte moment, pak het moment en maak het perfect!

 

Hoi, ik ben Kelly. Vanaf kleins af aan was ik altijd al bezig met fotografie. Steeds meer werd ik door de mensen in mijn omgeving gevraagd hen vast te leggen. Ik was niet meer happy met mijn job en waagde de sprong in het diepe. Nu fotografeer ik dagelijks de meest waardevolle momenten en doe ik wat ik écht leuk vind.

 

Ik ben trots op mijn missie, mijn focus, het vastleggen van juist die verhalen en momenten waar je later graag op terug wilt kijken. Geen geposeerde foto’s, maar dierbare herinneringen, foto's zoals jullie écht zijn.

 

Bruiloften

Soms zou het fijn zijn als je de tijd even stil kunt zetten. Zo leven jullie bijvoorbeeld maandenlang toe naar de bruiloft, en voor je het weet draait de dj zijn laatste nummer al... Het enigste dat jullie dan nog hebben zijn de dierbare herinneringen - én de trouwfoto's!

 

Als fotograaf zet ik de tijd even voor jullie stil, herinneringen vervagen, maar foto's brengen jullie weer even terug naar dat ene speciale moment.

https://kellyvanrooijen.nl