Demi's Design

Warme, liefdevolle en echte beelden!

 

Ik, Demi Bierings, fotografeer niets liever dan jouw verhaal, welke ik met beelden vastleg!

“Fotografie gebruiken om momenten te onthouden, nog lang nadat ze al zijn vergeten”. 

Daar ligt mijn passie, mijn liefde en stop ik al mijn energie in!

Dit kan van alles zijn, zelfs tot de kleinste momenten. Liefdevolle, enthousiaste en oprechte momenten. 

Dat is waar ik blij van word en wat ik graag samen met jullie maak!

 

Bruiloften

Als fotograaf geef ik jullie graag de “awhh”, “haha” en “wauw” momentjes mee, tijdens het bekijken van de foto’s. Met mijn foto’s van jullie bruiloft zet ik de tijd even stil. Jullie ontvangen beelden die jullie later terugbrengen naar alle mooie momenten.

Een bruiloft fotograferen en jullie liefde vastleggen, doe ik het allerliefst.

Iedere bruiloft is uniek en ik kan hier mijn creativiteit in kwijt en zal op een artistieke manier jullie mooiste dag vastleggen.

Ik wil een verhaal vertellen, jullie story! Zo min mogelijk geposeerde foto's, maar foto's zoals jullie echt zijn.

https://www.demisdesign.nl


Kelly van Rooijen fotografie

Wacht niet op het perfecte moment, pak het moment en maak het perfect!

 

Hoi, ik ben Kelly. Vanaf kleins af aan was ik altijd al bezig met fotografie. Steeds meer werd ik door de mensen in mijn omgeving gevraagd hen vast te leggen. Ik was niet meer happy met mijn job en waagde de sprong in het diepe. Nu fotografeer ik dagelijks de meest waardevolle momenten en doe ik wat ik écht leuk vind.

 

Ik ben trots op mijn missie, mijn focus, het vastleggen van juist die verhalen en momenten waar je later graag op terug wilt kijken. Geen geposeerde foto’s, maar dierbare herinneringen, foto's zoals jullie écht zijn.

 

Bruiloften

Soms zou het fijn zijn als je de tijd even stil kunt zetten. Zo leven jullie bijvoorbeeld maandenlang toe naar de bruiloft, en voor je het weet draait de dj zijn laatste nummer al... Het enigste dat jullie dan nog hebben zijn de dierbare herinneringen - én de trouwfoto's!

 

Als fotograaf zet ik de tijd even voor jullie stil, herinneringen vervagen, maar foto's brengen jullie weer even terug naar dat ene speciale moment.

https://kellyvanrooijen.nl


Zus.fotografie

Elk moment is het waard om vastgelegd te worden!

 

Ik ben Sharonna het gezicht van zus.fotografie

In 1993 geboren in het mooie Dordrecht. Al snel werd er duidelijk dat ik niet graag stil zat. Ik hield van ondernemen en was ik bezig met anderen. Het zorgen zat al vroeg in mijn hart. Naast de fotografie werk ik in de zorg, bij mensen met een beperking of lieve ouderen.

Thuis in Leerdam heb ik een lieve man waar ik in 2014 mee ben getrouwd. In 2016 werd ik voor het eerst mama van een prachtige dochter. Bijna 4 jaar later werd onze andere dochter geboren. Een gezellig dames huis! 

 

De style van Zus.fotografie is warm, romantisch, puur, liefdevol en een tikkeltje mysterieus. Gek op intieme bruiloften, zwangere die trots zijn op hun lichaam en baby'tjes die genieten van de liefde en warmte.

 

Bruiloften

Ik hou van warme en romantische beelden. Ik ga opzoek naar de juiste momenten vol emotie. Ik hou van de echte spontane momenten. Tijdens jullie bruiloft leg ik de sfeer zo duidelijk mogelijk vast, zodat jullie dit terug ervaren in mijn beelden. Ik doe mijn uiterste best om jullie verhaal zo mooi en spontaan mogelijk te fotograferen.

https://www.zusfotografie.nl