We Love Cakes

Uniek, persoonlijke en vrolijk, maar vooral erg lekker!

 

In 2017 jaar geleden leerde Nathalie en Aurelia elkaar kennen. Vanaf de eerste dag werden zij dikke vriendinnen en al snel bleek het ook zakelijk fantastisch te werken. Zodoende is Aurelia een jaar daarna bij We Love Cakes aan de slag gegaan. “Stil zitten doen we niet, we houden van meters maken”.

 

Nathalie Nauta

Van jongs af aan stond ik al bij mijn oma in de keuken te bakken. De hobby groeide uit waardoor ik in 2013 startte met We Love Cakes. Het maken van bruidstaarten is hetgeen wat ik het liefste doe, daarbij haal ik energie uit het persoonlijke contact. Sinds januari 2019 ben ik zeer trots op de grote nieuwe keuken waar wij met plezier gasten kunnen ontvangen en wij heerlijk kunnen bakken.

 

Aurelia Spaaij

Ik heb een enorme passie voor plannen, organiseren, regelen en heb een berg aan ervaring in de horecabranche. Sinds dat ik kan lopen, bedien ik mensen op hun wenken en daar geniet in onwijs van. Ik vind de sociale kant van het vak het leukst. Ik heb altijd een passie gehad voor kokkerellen. Taarten bakken is een andere tak van sport! Ik ben blij dat ik bij Nathalie ervaring op doe. Wij zijn een sterk team samen!

https://www.welovecakes.nl