We Love Cakes

Uniek, persoonlijke en vrolijk, maar vooral erg lekker!

 

In 2017 jaar geleden leerde Nathalie en Aurelia elkaar kennen. Vanaf de eerste dag werden zij dikke vriendinnen en al snel bleek het ook zakelijk fantastisch te werken. Zodoende is Aurelia een jaar daarna bij We Love Cakes aan de slag gegaan. “Stil zitten doen we niet, we houden van meters maken”.

 

Nathalie Nauta

Van jongs af aan stond ik al bij mijn oma in de keuken te bakken. De hobby groeide uit waardoor ik in 2013 startte met We Love Cakes. Het maken van bruidstaarten is hetgeen wat ik het liefste doe, daarbij haal ik energie uit het persoonlijke contact. Sinds januari 2019 ben ik zeer trots op de grote nieuwe keuken waar wij met plezier gasten kunnen ontvangen en wij heerlijk kunnen bakken.

 

Aurelia Spaaij

Ik heb een enorme passie voor plannen, organiseren, regelen en heb een berg aan ervaring in de horecabranche. Sinds dat ik kan lopen, bedien ik mensen op hun wenken en daar geniet in onwijs van. Ik vind de sociale kant van het vak het leukst. Ik heb altijd een passie gehad voor kokkerellen. Taarten bakken is een andere tak van sport! Ik ben blij dat ik bij Nathalie ervaring op doe. Wij zijn een sterk team samen!

https://www.welovecakes.nl


Bakverhalen

Love at first bite

 

Bakverhalen is begonnen als blog, waar de verhalen over het bakken gedeeld werden. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie heb ik mijn creativiteit kunnen ontwikkelen en groeide de passie steeds meer. Na mijn studie riep de patisserie toch en ben ik gaan werken in het Kurhaus Hotel te Scheveningen in de patisserie keuken. Nadat ik tussendoor ook voor de Patissier heb gewerkt, werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Bakverhalen veranderde van blog naar cake studio. Met oog voor design en passie voor interessante smaken creëer ik nu unieke bruidstaarten en andere patisserie. Bakverhalen het bedrijf is opgericht in 2016. Sinds 2018 ligt de focus op bruiloften en dus bruidstaarten, bridal bites en zoete bedankjes. Nu zijn het jullie verhalen die gebakken worden. 

 

Al vroeg zat de liefde voor patisserie er in. Als klein meisje stond ik al bij mijn moeder in de keuken te koken en te bakken. Een van de eerste dingen die ik bakte waren waarschijnlijk simpele zandkoekjes. Langzaamaan groeide dat uit naar steeds meer zoetigheid en lekkers. Oma vertelde altijd verhalen over de banketbakkerij van haar ouders. Dus dat bakken zit wel in de familie. Aan bakken en eten heb ik de meest waardevolle herinneringen. Daarnaast gaat de liefde ook nog eens door de maag en zit ik (of misschien m’n man nog wel meer) gebakken. Voor mijn man nam ik tijdens onze eerste date brownies mee. Toen wij zelf gingen trouwen hebben wij kleine doosjes met brownies uitgedeeld aan onze gasten als bedankjes. Smaken brengen herinneringen tot leven of ze vertellen juist een nieuw verhaal. 

https://www.bakverhalen.nl